pols_3

Pols és un espai artístic independent que va néixer l’octubre del 2019 al barri de Nou Molés.

A excepció de l’exposició d’inauguració, en què es va fer una mostra col·lectiva, l’espai porta una línia curatorial potenciant els només shows. Es tracta d’un format expositiu mitjançant el qual acompanyen els i les artistes en els seus processos artístics i amb el que presenten les peces realitzades de forma específica per a Pols.

Néstor García i Empar Polanco són les dos ànimes maters de l’espai artístic. Algunes de les idees principals que han establert com a guia del programa són: allò hàptic, les pràctiques de recol·lecció recuperació i recomposició des de l’anàlisi ecologista, el feminisme i l’anàlisi de classe o el continu material que va del que és biològic al que és sintètic.

Pols té com a objectiu acollir i donar mitjans a la creació emergent de València. Així com establir un diàleg amb l’escena nacional i internacional, afavorint la trobada amb alumnat i professorat d’institucions acadèmiques vinculades al món de l’art com ara la Facultat de Belles Arts de València i el Màster de Producció Artística de la UPV.