Al costat del parc amb el mateix nom s’alça un bloc compacte de 3000 m² convertit en un punt de trobada de la cultura a València. Un edifici -obra de Carmel Gradolí i Arturo Sanz-, obrint-se a la ciutat connectant est i oest i l’objectiu del qual és, segons els seus arquitectes, consolidar l’urbanisme de la zona i interrelacionar parc i barri, en definitiva, fer ciutat.

Aquest gran contenidor de cultura és un referent gràcies a la variada programació que ofereix. Un espai multifuncional des del qual es promouen diferents manifestacions artístiques: música, teatre, cinema, tecnologia, exposicions o propostes d’avantguarda donant un impuls a la projecció de noves creacions emergents. Des que va obrir les seues portes en 2012, La Rambleta és un epicentre de l’oci a València en el qual es mesclen art, entreteniment i gastronomia. 

En el seu interior, les seues instal·lacions són molt versàtils. L’Auditori, la Cambra o el Foyer, diferents espais que ofereixen infinites possibilitats per a albergar qualsevol tipus d’esdeveniment o activitat. Sales amb característiques molt variades que ajuden a crear l’ambient perfecte per a allò que se celebra. 

En la seua curta trajectòria, Rambleta ha agitat el panorama cultural de la ciutat donant cabuda a nombrosos festivals, concerts, tallers o debats a nivell local i nacional. Entrar -o eixir- d’aquest centre suposa adquirir una experiència cultural alternativa de qualitat.

La Rambleta
La Rambleta