Els amants de la ceràmica artesanal trobaran en Cuit un espai en el qual recrear-se. 

Celia Collado i Patricia Soriano van arrancar aquesta aventura per a posar la ceràmica a l’abast del gran públic. Un local de 200 m² obert a tots que alberga taller i botiga. 

A Cuit pots acudir a realitzar un curs de ceràmica – n’hi ha per a tots els nivells – o un workshop de cap de setmana en els quals, per exemple, els assistents poden crear la seua pròpia vaixella. Es tracta d’un lloc de trobada on deixar sorgir la creativitat, retrobar-se amb el treball manual o gaudir i relaxar-se treballant per primera vegada amb el fang.

Celia i Patricia han vist com la ceràmica ha ressorgit en els últims anys. Defensen aquest “boom” com alguna cosa que pot convertir-se en una marca pròpia de València i no en una moda més. Elles van estudiar a l’Escola de Ceràmica de Manises, una de les localitats referents en ceràmica a escala nacional i internacional. Cuit és un espai que reivindica eixe llegat amb ànim de renovació, amb la motivació i convicció que la ceràmica es posicione al costat del disseny i altres disciplines creatives i estiga connectada a elles. 

En Cuit trobem un lloc per a gaudir de l’artesania amb pensament contemporani, un espai on acostar la ceràmica a tothom. 

Cuit Espai Ceràmic
Cuit Espai Ceràmic