Un projecte únic creat al voltant d’una plaça molt calmada, repleta de vida, en el cabdell de Benimaclet. Javier Undiano i l’il·lustrador Julio Antonio Blasco -Sr.López- van decidir que era aquest el millor lloc per a complir el seu somni d’obrir una llibreria especialitzada en il·lustració que, al mateix temps, servira de galeria per a exposar alguns dels treballs més vibrants.

Ara amb Sr.López al capdavant, Estudi 64 simbolitza molt bé dos moments de la ciutat:

1. El fervor per la il·lustració, la creació d’una massa crítica prou quantiosa per a creure en la seua espacialització.

2. El desig, des de la base, d’una generació jove disposada a continuar creient en les llibreries… malgrat tot.

Naix de l’actuació de Lola Blasco i ells mateixos, decorant l’espai sobre la base dels seus gustos més personals fins a convertir-lo en un xicotet amagatall replet de bons consells. Fugint de l’asèpsia i buscant el color que acull les bones històries.

Com la que els va succeir quan van obrir, en 2014. Tirant-li morro, van demanar ajuda ciutadana perquè qui volguera col·laborar pintant en local, tenies les portes obertes. Estefanía Arribas, veïna de Benimaclet i originària de Valladolid, es va acostar per a convertir-se en pintura improvisada i tot seguit en una de les seues millors clientes.