La mateixa creadora del restaurant Oslo, ha obert a poca distància a peu de la Plaça del Cedro, la seva primera botiga amb menjar vegetarià i vegà per emportar.

Les propostes veggies d’Olga Vázquez des del 2014 conquereixen els paladars de tant locals com turistes de la ciutat de València amb el seu restaurant Oslo localitzat al Barri del Carme. Va ser el 2021 quan va decidir expandir el negoci i portar les seves creacions vegetarianes i veganes a més parts de la Comunitat amb l’obertura de Luleå a Alacant i de V2WALK a València.

La decoració i el disseny del local segueixen la mateixa filosofia que tot el concepte de marca. “S’ha buscat la mateixa diferència que hi ha entre una casa i una llar, fent-la acollidora, plàcida a la vista, amable amb el client i on vingua de gust romandre. Aquest concepte es reflecteix en els materials, la il·luminació, el color i es recolza amb l’atenció que brinda el personal de la botiga”, afegeix.

Ha estat l’arquitecte Manuel Diaz Nebbia qui a través de la fusta de pi natural i melamina blanca ha aconseguit de manera artesanal aquesta calidesa que es percep des del primer moment en què es creuen les portes de V2WALK.

V2walk
V2walk