L’estudi/editorial es troba situat al local de Gandia 1. Un lloc concebut com a projecte col·laboratiu entre el col·lectiu d’arquitectura Kavalyo -autors del projecte de reforma del baix-, l’estudi Tuica i Handshake.

L’estudi de disseny compta amb una botiga oberta al públic on es poden trobar: projectes d’editorials locals, projectes importats de fires d’autoedició d’Europa i Llatinoamèrica i, per descomptat, publicacions editades per Handshake.

handshake_1
handshake_4
handshake_2

Handshake® Studio és el resultat de la col·laboració entre els dissenyadors Jaime Sebastián i Rubén Montesinos. Un dels focus de l’estudi de disseny és el material imprès, dissenyant i executant publicacions. Per això, amb Handshake Books han creat una plataforma per a la publicació de llibres i per a la divulgació, mitjançant esdeveniments, exposicions i xerrades. Així mateix, col·laboren amb fotògrafs, dissenyadors i artistes per crear projectes experimentals en què se centren en la investigació i exploren les pràctiques editorials contemporànies.