Menjar bé i sa és més que possible en aquest local de menjar ‘healthy’ on l’ambient i la decoració acompanyen aquesta búsqueda de benestar integral, tant físic com mental.

Marc de Luis és l’artífex d’aquest projecte. El seu objectiu principal? Que tots els clients que passin per aquí se sentin bé menjant bé. Una infinitat de propostes healthy es preparen diàriament en aquest local la decoració del qual està inspirada a l’illa mexicana de Holbox i en tots els seus colors.

“El veritable leit motiv de HOLBOX és assolir, a través d’un àpat sa, un benestar integral més gran, tant físic com mental. L’entorn ajuda en aquest aspecte respectant l’espai dels comensals i oferint el confort necessari per crear aquesta experiència al client. L’espai va agafat de la mà del menjar per aconseguir que tot aquell que passe pel local, ho faça més feliç”, indiquen els responsables del projecte.

HOLBOX
HOLBOX
HOLBOX

¿El resultado? Una reinterpretación de la isla mexicana de la mano de Quique Llorens Simó, donde los colores isleños inspirados en la obra del arquitecto mexicano Luis Barragán y la luz, están a la orden del día. La guinda del pastel la encontramos en la bajada al sótano, con unos baños en color azul intenso que parecen las mismas aguas del mar Caribe.