Ostras Pedrín està concebut com un bar de tota la vida. Un espai gastronòmic en el qual gaudir d’una variada selecció d’ostres, salaons o conserves gurmet i combinar-ho amb una cuidada selecció de vins i caves.

Salva Torres i Dani Puchol van fer realitat el somni que Salva porta sospitant des de feia 15 anys a causa de la seua passió per l’ostra. Així, enmig de carrerons cèntrics de València van obrir Ostras Pedrín, una onomatopeia que plena encara més de vida el cor de la ciutat.

Ostras Pedrín té atmosfera de taverna, una clara intenció de llevar aqueix aire elitista tan associat a les ostres. Producte que comparteix carta o rajola, perquè la carta està apuntada en els taulells de la paret, amb altres exquisideses de la mar com a eriçons o anxoves fumades.

No sols pel que es menja aquest lloc té un ambient tan característic. L’interiorisme i la decoració de l’espai també juguen un paper protagonista. S’ha respectat l’essència del local aprofitant els elements originals: bigues de formigó conviuen amb el lluent taulell blanc, la fusteria metàl·lica de la porta o la llum verda del bany. Una decoració moderna i minimalista amb la qual es recrea un espai de tota la vida en el qual la joia és l’ambient.

Tots aquests elements, fan de Ostras Pedrín el calador perfecte per a una vetlada de vi, mariscos i amics.