La marca, fundada en 1953, és una icona d’estil, un emblema de la creativitat valenciana. Lladró és la història d’èxit empresarial, però també és la història d’una família valenciana amb una visió artística que va decidir aportar un extra d’exclusivitat als espais a través dels seus elements decoratius de porcellana.

Les peces, fetes a mà a València -on està l’única fàbrica que l’empresa té en el món- són úniques. Obres d’alta qualitat on el blanc i les línies corbes solen ser els principals protagonistes. Amb el pas del temps, les figures han anat adquirint un estil més contemporani, com l’última col·lecció del dissenyador Jaime Hayón, que seguint amb èmfasi en l’artesania ha volgut trencar el motle clàssic i buscar nous camins estètics. 

Líder mundial en disseny, manufactura i distribució, destaca especialment per la seua creativitat i habilitat tècnica amb les seues creacions en porcellana: des de col·leccions d’escultura contemporània fins a fragàncies per a la llar, il·luminació i joieria. 

La Boutique Lladró a València és un espai únic on viure la màgia d’una marca exclusiva. En ella trobem la seua àmplia gamma de figures amb una gran varietat de colors, estils i acabats. Peces que narren històries del dia a dia, a través de la porcellana artística de luxe.