Coneixent una mica més els enclavaments que il·luminen el disseny València. Hui, Candela a Rama.

Quin és l’origen de la marca? Qui es troba darrere de la mateixa?
Candela en Rama comença a collir-se el 2015 quan jo -Candela Blanco- després d’estudiar Conservació i Restauració de Béns Culturals decideixc prendre un altre camí i endinsar-me en el món de la joieria, que era una cosa que sempre m’havia agradat.

La marca la cree per la necessitat d’obrir-me, posar-me a prova i de donar un trosset de mi a la gent del meu voltant, per això dic que Candela a Rama és la meua essència, per això l’elecció del nom. Una marca que neix de la passió per la joieria, la Mediterrània i l’art, una prolongació de mi mateixa.

Com definiries Candela en Rama?

Sempre dic que Candela a Rama no és només una marca, és una forma de vida. Dins un món saturat pels productes industrials i sense caràcter, Candela en Rama és una aposta per l’artesania i el disseny, és la defensa del producte local i sostenible, a través de joies úniques i originals, naturals i elegants però sobretot , joies amb història.

Què significa per a tu i per al projecte el disseny?

El disseny és un dels pilars fonamentals de Candela en Rama, tant pel que fa a les peces com a l’espai. Quan vaig fer el pas de muntar la botiga/estudi tenia molt clar que el disseny d’aquest seria clau per transmetre tots i cadascun dels valors de la marca.

Volia que l’espai en si tinguera ànima, un lloc acollidor que respirés artesania i mediterrani per cada racó, però sobretot un lloc que convide a entrar i a explorar el món de la joieria. I aquest treball el dec a Enne Estudio, que van ser els encarregats de transformar les paraules i idees en aquest meravellós lloc.

Candela en Rama
Candela en rama
Candela en Rama