Coneixent una mica més els enclavaments que il·luminen el disseny València. Hui, Casa Capicúa.

Amb quina vocació va obrir Casa Capicúa?

El càtering estava funcionant molt bé i així sense pensar-ho massa vam decidir obrir la cafeteria (tenint en compte la situació en què estava l’hostaleria era millor no donar-li moltes voltes). Volíem tenir un espai físic, una casa que no fora només nostra, sinó de tots i totes els i que volgueren vindre a conèixer-la.

Quina proposta de valor voleu transmetre amb el vostre disseny?

Per a nosaltres el disseny del local era un pilar fonamental en aquest projecte, per això comptem amb Carmen Baselga que va saber plasmar a la perfecció la idea que portàvem. Els colors escollits van ser el blau per fer referència a la mar Mediterrània i el terracota que és el color de la terra de la nostra horta. També volíem reflectir la importància que per a nosaltres suposa fer les coses de manera artesanal. Tot el que fem és casolà i això volíem plasmar en el disseny, d’ahí les nostres tasses elaborades per Adriana Cabello, els peixos de ceràmica obra de Lorna Benavides i la gelosia valenciana que vesteix les parets.

Per què és important el barri per la vostra proposta?

Triem aquest barri principalment per comoditat, volíem treballar a prop de casa, ja que és un ofici que requereix moltes hores de dedicació i un despertador que sone abans de les 6h. A més, també és cert que volíem eixir una mica dels barris de sempre i buscar un ambient tranquil.

capicua-gastro-06-21(1)
capicua-gastro-06-21-6
capicua-gastro-06-21-3