[Espai suggerit per CTAV Arquitectos Valencia] Situat al centre del barri del Cabanyal, es tracta d’una intervenció extremadament acurada sobre les instal·lacions de l’antic Ateneu Musical del Port, del qual es conserva la façana principal, obra de l’arquitecte Víctor Gosálvez, que recau a la plaça del Rosari. La parcel·la resultant, extremadament complexa, s’insereix a l’interior de l’illa envoltada d’espais mitgers, de manera que és el doblegat d’aquests murs és la solució adoptada per introduir llum a l’interior. Premi COACV 2003-2004.

L’ús de llistons de fusta per tamisar els accessos de llum tant al foyer com en la pròpia sala juntament amb el formigó vist, usat com un element que determina el caràcter de l’edifici, configuren un espai interior poètic i de gran recolliment que contrasten enormement amb la gran activitat a l’exterior de l’edifici.

142335242_2782692678714427_2313481516178098511_n
136450874_2772916639692031_1954607248322931454_n