La botiga de Cuadernos Rubio és la primera i única botiga física de la marca. València ha sigut la ciutat triada per ser la seua llar des de fa més de 60 anys.

Una flagship de més de 200 m² en el cor de València. L’espai està destinat tant als xicotets de la casa com als adults, tots dos gaudiran d’una manera tangible de l’editorial. La botiga ret homenatge a la història de la marca i plasma l’essència de l’univers RUBIO. A més, també és un espai de divulgació on es realitzen tallers de lettering o activitats lúdiques per a xiquets/as.

Cuadernos Rubio
Cuadernos Rubio
Cuadernos Rubio

L’estudi Masquespacio ha sigut l’encarregat del disseny interior. Gràcies al seu treball, en entrar en el local et submergeixes en aqueix somni del xiquet o xiqueta que portem dins. La botiga es compon de sòls i parets de mosaic que representen la fulla en blanc dels quaderns. A més, en cadascuna de les seccions es mostra alguna de les especialitats (matemàtiques, cal·ligrafia i llengua) amb elements interactius.

Des del primer moment que trepitges l’espai trobes elements lúdics i interactius amb els quals gaudeixen grans i xicotets.

Un viatge de ple a la nostàlgia dels estius de la infància. Un retorn al passat, a aqueix temps estival en el qual els quaderns de cal·ligrafia eren un element més del clàssic i llarg estiu d’un xiquet o xiqueta espanyol. Llargues hores en la piscina, castells en l’arena, passejos amb bici, migdiades amb la banda sonora del Tour de França i, per descomptat, una hora al dia de “quadernet” Rubio.

La flasgship de Cuaderos Rubio és un lloc per a veure, tocar i experimentar.