La botiga “Espai Gustavino” està situada en l’entrada del Col·legi d’Arquitectes de València. En ella es poden adquirir revistes especialitzades, publicacions col·legials i una selecció d’articles de l’àmbit de l’arquitectura, interiorisme i el disseny més internacional.

Aquesta botiga es va crear com a homenatge al prolífic arquitecte valencià Rafael Gustavino, establit a Nova York i figura clau en l’arquitectura de València.

Amb aquest espai, el CTAV (Col·legi Territorial d’Arquitectes de València) té l’objectiu d’acostar la cultura arquitectònica als ciutadans, donant l’oportunitat també d’adquirir objectes singulars del món de l’arquitectura. A més, perquè els arquitectes valencians puguen exposar els seus productes, el CTAV convoca cada any el concurs de “Disseny autoproduït”. Es tracta d’un punt únic a la ciutat de difusió de publicacions tècniques sobre arquitectura.

El “Espai Gustavino” es va obrir coincidint amb el procés de remodelació de la seu del CTAV en el seu 50 aniversari. Projecte realitzat per l’arquitecta valenciana Amelia Perera al costat d’Eduardo Landía i Alex Echeverría. A més, per a poder realitzar l’obertura de la botiga, es va comptar amb el suport de la Cooperativa d’Arquitectes Jordi *Capell. Una societat fundada per arquitectes del Col·legi de Catalunya i Balears amb més de 30 anys de trajectòria.