El projecte de Edmmond València se situa davant d’un dels monuments més emblemàtics de la ciutat, el Mercat de Colom. Al interiors s’empra una paleta de colors i materials molt limitada, el que conceptualitza la intervenció en un ús de parets blanques per augmentar la lluminositat, paviment de microciment continu per fer més gran l’espai i fusteria de freixe en els detalls decoratius, per aportar calidesa .

En aquest nivell decoratiu, destaca el disseny d’uns prismes penjants des del sostre que creen un efecte d’atracció per al vianant i el guien cap a l’interior de la botiga. Tota aquesta intervenció reflecteix l’aire informal i d’impactant disseny que la marca vol transmetre a l’implantar-se a la ciutat.

destudio-edmmond-valencia-foto-02-perfil-lamas-suelo-techo
destudio-edmmond-valencia-foto-01-vista-desde-entrada