La Batisfera és una cafeteria llibreria. Dos hemisferis en un mateix espai: una cafeteria amb gran varietat de cerveses, vins i una carta on conviuen plats vegetarians i vegans amb taules de formatges o plats de mar i una llibreria internacional on trobar exemplars nous i de segona mà.

Aquest espai amb nom de submarí és un bon lloc per a submergir-se en la lectura de llibres de diferents idiomes acompanyats d’un bon café. Un racó per a desconnectar i aïllar-se dels sorolls diaris, aprofitar la programació cultural i gaudir d’una cervesa artesanal, un vi o una sépia bruta del Cabanyal.

Lorenzo i Ricardo, dos dels propietaris d’Ubik, van traslladar l’esperit d’aquesta cafeteria llibreria situada en Russafa (L’Eixample) al barri del Cabanyal.

Però no sols ells dos formen part de la Batisfera, l’equip de bord també està format per Carlo (arquitecte que ha fet el projecte del local); Santiago (franc-argentí amb experiència en llibreries com Shakespeare & co (París), Notanpuan (Buenos Aires) o Atlantis Books (Santorini); Corey (estatunidenc i fundador de la llibreria Books Thug Nation a Nova York o Desperate Literature a Madrid) i Mireia (llibretera i agitadora cultural que va estar treballant durant sis anys en La Central de Callao, Madrid).

La Batisfera és un espai per a viure la cultura, gaudir del barri i relaxar-se amb la companyia de la literatura i un molt bon ambient.